beheer

Heeft uw ketel of installatie een onderhoudsbeurt nodig? Of heeft u een dringende storing en zit u met koud water en geen verwarming? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij beheren en onderhouden ketels en installaties aan de behoefte van de klant.

U kunt bij Garrat Beheer rekenen op een hoge kwaliteit aan serviceverlening. Wij kijken bij ons werkzaamheden niet alleen naar het probleem dat zich op dat moment afspeelt maar proberen ook de oorzaak de achterhalen zodat die in de toekomst niet meer ontstaan.

Zo checken wij altijd of u in een veilige omgeving verkeerd en controleren we het toestel op goede verbranding. We beschikken daar van de juiste kennis en apparatuur. Dat zit allemaal in ons servicepakket. We stellen samen met u een serviceplan op, zodat u op lange termijn geen onnodige kosten maakt. Ook geven wij advies over uw energiegebruik en hoe u daarop het beste kunt besparen. Kortom: bij Garrat Beheer hoeft u zich geen zorgen te maken.

Onderhoud

Het regelmatig de CV-ketel onderhouden wordt vaak niet gedaan. U staat er niet vaak bij stil, maar een cv-ketel ook wel verwarmingsketel is één van de belangrijkste factoren in uw huishouden. U vertrouwt namelijk op ieder gewenst moment van de dag op een aangename temperatuur en warm water. De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. De meeste onvoorziene kosten komen voort uit een niet onderhouden cv-ketel. Jaarlijks gebeuren er meerdere ongelukken door slecht of niet onderhouden cv ketels. Voorkom brand of nog erger een dodelijk ongeluk door koolmonoxide. Door uw cv-ketel (bij voorkeur jaarlijks) te laten controleren worden veel problemen en/of gevaarlijke situaties voorkomen.

Tijdens het cv-ketel onderhoud voert onze monteur de door de fabrikant preventief voorgeschreven handelingen uit om een optimale en veilige werking te garanderen. Voor een product dat zo intensief gebruikt wordt mag je verwachten dat het onderhoud ervan goed geregeld is. Jammer genoeg wijst de praktijk vaak wel eens anders uit. Een cv-ketel maakt per jaar gemiddeld tussen 1500 en 2000 branduren voor het verwarmen van uw woning en warm tapwater. Ter vergelijking: een auto die zoveel uren maakt heeft al meer dan 100.000 kilometer op de teller staan. Elk jaar cv-ketel onderhoud is dus net zoiets als een servicebeurt voor de auto. Het is dus belangrijk om regelmatig en goed cv-ketel onderhoud te laten uitvoeren door de vakman.

CV ketel vervangen

Wanneer uw cv ketel vervangen?
De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw cv-ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden, uit het oogpunt van energie verbruik, maar ook uit bedrijfszekerheid. Een reparatie bij oude cv-ketels is wel te doen, maar houdt u er dan rekening mee dat u deze kosten niet meer terug verdient.

Een cv-ketel vervangen is vakwerk. Laat u door ons uw cv-ketel vervangen dan bent u verzekerd van een deskundige montage zonder verrassingen achteraf.

Uw cv-ketel vervangen wij binnen een halve dag!
Vaak wordt gedacht dat het vervangen van de ketel een gigantische klus is maar door onze ervaring is dat in de meeste gevallen sneller gedaan dan u verwacht en met een minimum aan overlast. De cv-ketel vervangen kost over het algemeen maar een halve dag. Onze monteurs werken netjes en nemen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om schade te voorkomen en laten uw huis voorzien van een nieuwe cv-ketel weer netjes achter.